Το κατάστημά μας δημιουργήθηκε το 2014 στα Νέα Παλάτια Ωρωπού, καλύπτοντας μια ανάγκη που φαινόταν ότι υπήρχε στην περιοχή σχετικά με το εμπόριο αθλητικών ειδών. Είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση της οποίας τα μέλη έχουν υπάρξει αθλητές τοπικών αθλητικών ομάδων, με θητεία και στον προπονητικό τομέα καθώς και στο κομμάτι της διοίκησης, στον τομέα της φυσιοθεραπείας κλπ. Σαν επιχείρηση με αντικείμενο τα σπορ και τον αθλητισμό προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να στηρίζουμε ως χορηγοί, τοπικές ομάδες και διοργανώσεις στην περιοχή μας (χορηγοί Γυμναστικού συλλόγου Ωρωπού, ΠΑΣ Ωρωπού, Oropos seaside race κά) Καλύπτουμε όλο το φάσμα στα αθλητικά είδη σε ρούχα, παπούτσια ,αξεσουάρ, όργανα γυμναστικής για όλες τις ηλικίες και όλα τα αθλήματα, άμεσα ή κατόπιν παραγγελίας.

Η επιχείρηση είναι στην ευχάριστη θέση να αποτελεί τον επίσημο διανομέα (official distributοr) στην περιφέρεια του Ωρωπού των reebok ,champion ,new balance, havaianas, ενώ κατ’ αποκλειστικότητα διαθέτει τα όργανα γυμναστικής kettler και τα προϊόντα της Garmin και Wilson.

Μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με αρχικό μας στόχο την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας αφού τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν άμεση ενημέρωση για τα καινούργια μας προιόντα και τις καθημερινές προσφορές μας κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο. Παράλληλα με μεγάλη χαρά είμαστε έτοιμοι υποδεχτούμε και να εξυπηρετήσουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος νέους πελάτες για τους οποίους είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε η μεταξύ μας συναλλαγή να αποτελέσει για αυτούς μια πολύ ευχάριστη εμπειρία!

 

IMG_20200714_214508-min.jpg